O nas

Adria Plus

Podjetje Adria Plus, d.o.o., sestavljajo Adria Center, Avtohiša Adria in storitveni center CAM. Svoje delovanje usmerja v zagotavljanje podpore celotnemu življenjskemu ciklu avtodomov in prikolic Adria ter prodaji in servisu vozil različnih znamk. Spodbuja in širi blagovno znamko Adria. Seznanja in poudarja kamping in karavaning počitnice kot novejši življenjski slog. Adria Plus, d.o.o., je hčerinsko podjetje Adrie Mobil, d.o.o.

Adria Center – Vse za karavaning
V podjetju močno krepimo dejavnosti, vezane na storitve in poslanstvo blagovne znamke Adria. V svoj prenovljeni salon na Podbevškovi 13, na Cikavi v Novem mestu, smo dodali avtodome in počitniške prikolice znamke Adria. Poleg prodaje in vzdrževanja vozil pa uvajamo tudi prodajo dodatne in kamping opreme.

Sedanji in bodoči lastniki avtodomov ter počitniških prikolic Adria Mobil, d.o.o., lahko na enem mestu najdejo celovite storitve – od svetovanja pri izbiri avtodoma, prikolice in dodatne opreme do ureditve financiranja ter servisiranja v garancijski dobi in izven nje. Prav tako izvajamo oglede škod zavarovanih vozil in popravila poškodovanih vozil.

Kot novost uvajamo tudi t.i. charter management – storitev, ki lastnikom avtodomov omogoča dodatni prihodek z oddajanjem avtodomov, v času, ko jih sami ne uporabljajo.

Več o nakupu počitniških vozil si lahko preberete na naši spletni strani ali nas obiščete v salonu na Podbevškovi 13 v Novem mestu.

Avtohiša Adria – 3 avtomobilske znamke na enem mestu
Podjetje Adria Plus, d.o.o., je morda na Dolenjskem najbolj poznano po svoji Avtohiši Adria, saj že vrsto let skrbi za prodajo in servis vozil Opel, Fiat in Hyundai. V letu 2011 smo prejeli priznanje za najboljšega serviserja vozil Opel v Sloveniji, kar jemljemo kot nagrado za nenehno izboljševanje kakovosti svojih storitev.

S prenovo salona na Cikavi (Podbevškova 13 v Novem mestu), kjer predstavljamo vse tri avtomobilske znamke, smo se še bolj približali svojim kupcem in jim v prijetnejšem okolju ponujamo vse potrebne informacije ob nakupu ali servisu vozila.Več o ponudbi Avtohiše Adria lahko preberete na spletni strani ali Facebook strani. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v salonu na Podbevškovi 13 v Novem mestu.

Poslovni prostori v mobilnih hišicah

Pisarniške prostore smo si uredili kar v mobilnih hišicah sestrskega podjetje Adria dom, kar se je izkazalo za odlično in najprimernejša odločitev. S tako urejenim delom lahko še bolj povezujemo dejavnosti v skupini, nakazujemo nove možnosti uporabe mobilnih hišic in spodbujamo navdihe po počitnicah.

Naše poslanstvo

Prizadevamo si biti najboljši partner za potovanja in prosti čas.

Vizija

Še naprej bomo skrbeli za kakovostne storitve pri izposoji in servisu avtodomov ter prikolic. Krepili bomo avtomobilsko dejavnost: servisno in prodajno dejavnost za vozila znamk Opel, Hyundai, Fiat ter rabljenih vozil na območju JV Slovenije.

V kombinaciji s poslanstvom in Adrio Mobil, d.o.o., si utrjujemo razvoj in konkurenčno prednost, naš cilj pa je biti najboljši v svoji dejavnosti.

Vrednote

V družbi Adria Plus, d.o.o., spoštujemo naše stranke in smo s sodelavci velika družina. Smo spoštljivi, odgovorni, samokritični, zavzeti in pripadni podjetju, skupini Adria ter blagovnim znamkam, ki jih zastopamo. Kupci nam zaupajo, zato želimo, da nam zaupate tudi vi. Zastavljene cilje lahko uresničimo le s kakovostnimi in predanimi ljudmi, zato nenehno vlagamo v znanje in zadovoljstvo zaposlenih. Dober tim je ključ do uspeha!

Adria Plus Novo mesto

Adria Plus d.o.o., Novo mesto
Podbevškova 13, 8000 Novo mesto

Delovni čas:
pon - pet; 8:00 - 17:00

Hitri kontakt