O nas

Podjetje Adria Plus, d.o.o. je hčerinsko podjetje Adrie Mobil d.o.o. Podjetje združuje dejavnosti avtomobilizma, počitniških vozil in storitveni center. Svoje delovanje usmerja v zagotavljanje podpore celotnemu življenjskemu ciklu avtodomov in prikolic Adria ter prodaji in servisu vozil različnih znamk. Spodbuja in širi blagovno znamko Adria. Promovira kamping in karavaning počitnice kot sodoben življenjski slog.

Adria Plus
Adria Center
Adria Center je najmlajša dejavnost podjetja, preko katere smo zelo močno povezani z matičnim podjetjem. Delovanje Adria Centra zagotavlja podporo celotnemu življenjskemu ciklu avtodomov in prikolic. Spodbuja življenjski slog kampinga in karavaninga ter širi blagovno znamko Adria. V Adria Centru ponujamo vse proizvode Adria Mobil, poprodajne storitve, dodatno opremo ter v okviru agencije Adria Holidays tudi najem avtodomov. Stranke lahko pri nas pridobijo vse informacije, ki jih potrebujejo za odločitev pri nakupu novega avtodoma in prikolice. Z našim znanjem in izkušnjami zagotovimo, da je odločitev pravilna in užitek v potovanjih popoln. Najem avtodoma je primeren za vse tiste, ki si želijo počitnice preživeti drugače, aktivno in v gibanju. To jim omogočimo z najnovejšimi modeli avtodomov in opremo, ki jo potrebujejo. Na področju poprodaje se lahko pohvalimo z bogatimi izkušnjami pri servisiranju in tudi s popravili poškodb.

Avtohiša Adria
Avtohiša Adria je na Dolenjskem zelo prepoznana po prodaji in poprodaji vozil Opel, Hyundai in Fiat. Smo pooblaščeni zastopniki za prodajo in servisiranje vseh vozil navedenih blagovnih znamk. Naša skrb so zadovoljne stranke, katerim nudimo svetovanje pri nakupu, financiranje, servisiranje in tudi kleparsko ličarska popravila, v kolikor pride do nezgode. Pri nas izvajamo tudi cenitve škod za zavarovalnici Sava in Triglav.

Storitveni center

V okviru Adria Plus, d.o.o. deluje tudi storitveni center CAM, ki se ukvarja s pregledi baznih vozil pred vstopom v proizvodnjo Adria Mobil, garancijskimi popravili, montažami dodatne opreme in ličarskimi popravili.

Naše poslanstvo

Z nami varno in brezskrbno na poti.

Vizija

Želimo biti učinkovito in inovativno storitveno podjetje, ki v pretežni meri temelji na dejavnostih, ki podpirajo poslanstvo in blagovno znamko Adria.

Vrednote

V družbi Adria Plus, d.o.o. spoštujemo naše stranke in smo s sodelavci velika družina. Smo spoštljivi, odgovorni, inovativni, verjamemo v timsko delo. Stranka je postavljena v središče podjetja. S profesionalnim pristopom in timskim delom želimo preseči pričakovanja.