O nas

Podjetje Adria Plus, d.o.o. je hčerinsko podjetje Adrie Mobil d.o.o. Podjetje združuje dejavnosti počitniških vozil in storitvenega centra. Svoje delovanje usmerja v zagotavljanje podpore celotnemu življenjskemu ciklu avtodomov in prikolic. Spodbuja in širi blagovno znamko Adria. Promovira kamping in karavaning počitnice kot sodoben življenjski slog.

Adria Plus
Adria Center
Adria Center je najmlajša dejavnost podjetja, preko katere smo zelo močno povezani z matičnim podjetjem. Delovanje Adria Centra zagotavlja podporo celotnemu življenjskemu ciklu avtodomov in prikolic. Spodbuja življenjski slog kampinga in karavaninga ter širi blagovno znamko Adria. V Adria Centru ponujamo vse proizvode Adria Mobil, poprodajne storitve, dodatno opremo ter v okviru agencije Adria Holidays tudi najem avtodomov. Stranke lahko pri nas pridobijo vse informacije, ki jih potrebujejo za odločitev pri nakupu novega avtodoma in prikolice. Z našim znanjem in izkušnjami zagotovimo, da je odločitev pravilna in užitek v potovanjih popoln. Najem avtodoma je primeren za vse tiste, ki si želijo počitnice preživeti drugače, aktivno in v gibanju. To jim omogočimo z najnovejšimi modeli avtodomov in opremo, ki jo potrebujejo. Na področju poprodaje se lahko pohvalimo z bogatimi izkušnjami pri servisiranju in tudi s popravili poškodb.

Storitveni center

V okviru Adria Plus, d.o.o. deluje tudi storitveni center CAM, ki se ukvarja s pregledi baznih vozil pred vstopom v proizvodnjo Adria Mobil, garancijskimi ličarskimi in mehanskimi popravili, montažami dodatne opreme in ličarskimi popravili.

Naše poslanstvo

Z nami varno in brezskrbno na poti.

Vizija

Želimo biti učinkovito in inovativno storitveno podjetje, ki v pretežni meri temelji na dejavnostih, ki podpirajo poslanstvo in blagovno znamko Adria.

Vrednote

V družbi Adria Plus, d.o.o. spoštujemo naše stranke in smo s sodelavci velika družina. Smo spoštljivi, odgovorni, inovativni, verjamemo v timsko delo. Stranka je postavljena v središče podjetja. S profesionalnim pristopom in timskim delom želimo preseči pričakovanja.